fbpx

Sola skinner alltid inni en
ny Mercedes-Benz! ☀️

Mercedes-Benz GLC SUV Plug-In Hybrid

Bestselgeren GLC kom med en omfattende midtlivsoppdatering i 2019, og nå er den endelig tilbake som plug-in hybrid. Denne mellomstore SUV’en er en intelligent kombinasjon av funksjonalitet og smidighet i et moderne design. GLC plug-in hybrid byr på enestående komfort, og kommer med en elektrisk rekkevidde på 43 kilometer (WLTP).

Mercedes-Benz E-klasse 350e Plug-In Hybrid

Nye Mercedes-Benz E-Klasse plug-in hybrid, med opptil 52 kilometer elektrisk rekkevidde. Våre nye E-Klasse plug-in hybrid modeller får doblet batterikapasitet og ladehastighet, inntil 320 hestekrefter og et dreiemoment på hele 700 Newtonmeter. Det gjør at akselerasjonen fra 0-100 km/t oppnås på under seks sekunder og er tett på sportsbilytelser.

Mercedes-Benz C-klasse 300de stv. Plug-In Hybrid

Endelig er C-Klasse stasjonsvogn tilbake som plug-in hybrid.
Høydepunktene inkluderer inntil 52 kilometer elektrisk rekkevidde og heftige ytelser på opptil 320 hk og 700 Nm. Stasjonsvognen er basert på oppgraderte C-Klasse som betyr 6500 nye deler, der det mest iøynefallende er et nytt digitalt førermiljø, ratt med touchknapper, og et mer aggressivt design.

Mercedes-Benz A-klasse 250e Plug-In Hybrid

Bedre elektrisk rekkevidde til hverdagsturene, og renere motorkraft når du trenger det. Helt nye A-Klasse plug-in hybrid kommer med en imponerende elektrisk rekkevidde på inntil 69 km etter den nye og mer realistiske målemetoden WLTP. Dette gjør det mulig å tilbakelegge mye av den daglige kjøringen helt elektrisk, uten at det går på bekostning av bilens øvrige kvaliteter. Den elektriske motoren er sømløst integrert i drivlinjen og vil sammen med den firesylindrede forbrenningsmotoren gi en systemeffekt på 218 hk og et dreiemoment på 450 Nm. Hengerfeste kan leveres som tilleggsutstyr og bilen kan da trekke inntil 1600 kg.

Mercedes-Benz EQC 400 4-matic

EQC er vår første helelektriske bil i EQ-familien. EQC byr på fantastisk kjørekomfort, topp moderne sikkerhetsutstyr og en konkurransedyktig rekkevidde på inntil 417 km (WLTP). Gjennomsnittlig elektrisk energiforbruk: 25.0 – 22.3 kWh/100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Elektrisk energiforbruk og rekkevidde er fastsatt i henhold til målemetoden WLTP. EQC kommer også med siste generasjon av multimediesystemet MBUX, inkludert stemmestyring og styring ved hjelp av håndbevegelser. En imponerende liste med utstyr inkludert gjør prisen svært attraktiv for en premium bil som ikke bare er elektrisk, den er en Mercedes.

Prøvekjør en
Mercedes-Benz